изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:02 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ    
ЛюбопитноВДИГАТ НОВ КОМПЛЕКС НАД ПЛАЖА В КАВАРНА

Днес в Каварна ще бъде направена първа копка на нов апартаментен комплекс. Това съобщиха от морското кметство. Бъдещият апартаментен комплекс, който ще носи името "Роял Ков" ще разполага с 47 апартамента и ще бъде построен върху площ от 4500 кв. м в крайбрежната зона на града. Инвестицията възлиза на стойност 2 милиона евро. Инвеститор на обекта е варненска фирма. Това е най-новият апартаментен комплекс, който ще бъде изграден в морския град.

ОПУ РАЗПОЛАГА С ДОПЪЛНИТЕЛНИ 198 ХИЛ. ЛВ. ЗА РЕМОНТИ

Областно пътно управление има отпуснати допълнителни 198 хил. лв. за текуща поддръжка през септември. Това съобщи за НДТ началникът на управлението Дочко Дочев. Със средствата до края на месеца ще бъде извършен ремонт на пътя за Силистра, ще се изкърпи също пътя Добрич - Генерал Тошево, както и ще се ремонтира пътният участък от Каварна до Дуранкулак и границата, добави още инж. Дочев. Той добави, че за тази година управлението разполага с 430 хил. лв. за ремонти и поддръжка на пътните артерии в областта.
НДТ - 12 септември 2006 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.44 секунди