изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:52 EEST
НЕМСКИ АВДЖИИ ЩЕ ОТСТРЕЛВАТ ЕДЪР ДИВЕЧ КРАЙ БАЛЧИК    
ЛюбопитноЛовна група за едър дивеч пристига в събота в Държавна дивечовъдна станция - Балчик, съобщиха оттам. Авджиите са от Германия и ще отстрелват благороден елен. За този ловен сезон, който започна тази година по-рано от 12 август, разрешените за отстрел в района на станцията са четири благородни елена, 2 лопатара, 3 сръндака, 1 муфлон, 30 глигана и 58 приплода. От станцията съобщават още, че заявки за лов имат от Англия, Италия, Германия и България, като все още се приемат записвания.

ТЕЛЕВИЗИЯ ВВТ СНИМА ФИЛМ ЗА ДОБРИЧ

В момента екип на телевизия ВВТ снима филм за Добрич, научи НДТ. Фирмът ще проследи историческото, културното и социално-икономическото развитие на града. Промоцията му ще бъде направена под рубриката "Резонанси" на медията, която е с популярно-документален характер. Лентата, която телевизията ще завърти, е в две части от по 27 минути. В първата част ще бъде показано географското положение на община град Добрич и историческа ретроспектива на града и днешната му визия. Втората част ще е посветена на културата, икономиката и социалното развитие на града.
НДТ - 14 септември 2006 г.
 


Сходни връзки

НЕМСКИ АВДЖИИ ЩЕ ОТСТРЕЛВАТ ЕДЪР ДИВЕЧ КРАЙ БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.64 секунди