"Дъщеря ми просто е била на мястото, но не е тя момичето, което бие и което кара другото да се съблича. Видяхме се с нея след това. Казва, че са се заплашвали една друга, даже не се познават с битото момиче, но и аз не знам на какво се дължи агресията”, разказа майката и добави: 

„Мисля, че става дума за момче и то за момче, което преди това е имало връзка с нея, а  сега има връзка явно с другото момиче. Те даже не са и приятелки, но се запознали в някакво кафе и започнали да комуникират”. 

Майката на друго момиче, участвало в унижението твърди,

че детето й на 15 септември детето й не е отишло на училището, защото го е страх и срам от случилото се. Момичето обаче живее  при баща си, който отказа да коментира скандалния клип. 

Случката е отпреди няколко дни и е заснета зад столичен мол.

От видеото, качено във "Фейсбук" и разпространено от познат на трите момичета, се вижда как девойките я удрят, дърпат я за косата и я ритат. Има команди: "Събличай се, давай, събличай се веднага! Събличай се веднага, защото ще побеснея и ще те смажа от бой!”. Жертвата признава, че няма бельо под панталонките, което още повече вбесява едно от момичетата. 

 “Вчера с него ли си била”, чува се гласът на едно от момичетата.

“Нали знаеш, че това отива после във "Фейсбук”, казва другата. 

Стана ясно и че една от биячките е била изключена от предишното си училище, казаха от 144-о СОУ, където в момента учи момичето. Тя е в шести клас, учителите ѝ признават, че е по-палава и проблемна, но не се оплакват. Все пак не пожелаха да коментират защо е била изключена. Също в 6-и клас, но в 138-о СОУ, учи другата биячка. Жертвата също е в 6 клас, но в 28-о СОУ. Оттам не пожелаха да коментират “неприятния инцидент с наш ученик”.  http://www.vesti.bg