изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:10 EEST
ПОСЛЕДЕН ШАНС ПОСТРАДАЛИТЕ ПРИ НАВОДНЕНИЕТО В ДОБРИЧ ПРЕЗ 2014 Г. ДА СИ ПОЛУЧАТ ПАРИТЕ    
Новини9 декември е крайният срок, в който гражданите, потърпевши от наводнението през юни 2014 г. в Добрич, могат да подадат документи, за да получат полагащата им се възстановителна помощ. Това съобщиха от пресслужбата на Община Добрич. Непотърсените средства ще трябва да бъдат върнати в държавния бюджет.

От Общината уведомяват собствениците на сгради, пострадали от наводнението на 19-20 юни 2014 г., за които са издадени Заповеди за премахване или ремонт и издадени разрешения за строеж, че средствата, предоставени по реда и в съответствие с „Правилника за организацията и дейността на междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерски съвет“ следва да бъдат възстановени в Държавния бюджет на Република България до края на 2016 г., ако правоимащите лица не са се възползвали от тях.
Заявления за предоставяне на възстановителната помощ с приложени документи за извършени разходи ще бъдат приемани до 9 декември 2016 г. включително.
Списъкът на сградите, пострадали от наводнението на 19 и 20 юни 2014 г., за които са издадени Заповеди за укрепване или премахване“, е публикуван на сайта на Община град Добрич, рубрика „Актуални теми“. НДТ


 


Сходни връзки

ПОСЛЕДЕН ШАНС ПОСТРАДАЛИТЕ ПРИ НАВОДНЕНИЕТО В ДОБРИЧ ПРЕЗ 2014 Г. ДА СИ ПОЛУЧАТ ПАРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди