изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:44 EEST
Кубрат Пулев на калъп с брюнетка в Берлин. Къде е Андреа?    
Светска клюка Кубрат Пулев прекарва дните си далеч от България с друга жена, а не с Андреа. В това се увери папарак на ПИК в далечна Германия, където боксьорът бе засечен в компанията не на благоверната си половинка, а на съвсем чужда и непозната дама. Двамата бяха засечени по време на обиколка в голям мол в столицата Берлин, където прекараха в пазаруване и сладки приказки почти целия следобед на 14 октомври. Петъчният ден явно бе свободен от тренировки за Кобрата и той го посвети изцяло на непознатата.

У нас Пулев винаги дава вид на скромен и отдаден на спорта мъж, който рядко се появава на светски събития и посещава само изяви на любимата си - чалга дивата Андреа, с която има връзка близо 8 години. Никой от познаните им у нас дори не би предположил, че боксьорът не е лудо влюбен в русокосата певица, за която вече няколко пъти намеква, че ще се ожени. Самата тя също не крие горещите си чувства към шампиона и няма търпение да стане майка на децата му.

Приказката обаче изглежда лъскава само отвън, установиха папараците на ПИК. 

"Цял ден изкара с чужда жена в мола. Държаха се, като че се познават отдавна, обиколиха куп магазини и тя не спираше да мери различни дрехи, които той настояваше да си купи и да плаща. Тя пък не спря да капризничи и изкара два часа само в един от популярните спортни магазини. Там облече сигурно 50 зимни якета за по 1000 лв. бройката, но така и не се спря на нито едно. Накрая той се изнерви и прекрати шопинга, защото бил гладен", разказа човек на ПИК, заснел интимната близост на Кубрат с непознатата брюнетка.

По думите му непознатата била коренна противоположност на Андреа. Стройната хубавица се обличала спортно, нямала капка грим или силикон по себе си и обсипвала с внимание спортиста, хвалейки го постоянно колко красиви дрехи й избира.  http://pik.bg


 


Сходни връзки

Кубрат Пулев на калъп с брюнетка в Берлин. Къде е Андреа? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди