изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-12-03 @ 02:03 EET
ВЪВЕЖДАТ НОВА ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА ЗА ПРОДАЖБА НА ДЪРВЕСИНА    
Икономика От следващия месец Североизточно държавно предприятие въвежда нова електронна система за продажба на добита дървесина от временен склад. Новата система ще улесни максимално бизнеса и ще бъде още една стъпка към постигане на прозрачност.
Чрез онлайн наддаване кандидати от цялата страна ще могат да се включат в търговете за закупуване на необходимите им количества дървесина, добита от държавните горски територии, които се стопанисват от СИДП.


Желаещите да се възползват от съвременната услуга трябва да направят само еднократна първоначална регистрация в електронния портал, който ще бъде достъпен на интернет страницата на предприятието. Задължително условие е кандидатът да има валиден електронен подпис. Системата позволява регистрация както на юридически, така и на физически лица.
При проявен интерес към конкретен обект след подаване на документи, които се одобряват от комисия, участникът получава уникален идентификационен код, с който може да участва в онлайн наддаването.
Новата електронна система има за цел да спести време и средства на участниците в търговете, да осигури по-добра конкурентна среда, да елиминира възможността за субективна намеса и предварителни договорености.
СИДП организира презентация на системата за електронните търгове и обучение на заинтересованите страни във всеки от областните центрове в обхвата на дейност на предприятието:
За гр. Добрич – на 27 Октомври, от 13:00-16:00 часа, ул. "25 Септември" №84, сградата на „Информационно обслужване” АД.
Заявки за участие могат да се правят до 21 Октомври 2016 (петък), от 8:00 – 17:00 часа, на тел.0889233303.   НДТ


 


Сходни връзки

ВЪВЕЖДАТ НОВА ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА ЗА ПРОДАЖБА НА ДЪРВЕСИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди