изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:58 EEST
Жесток скандал в БЛИЦ! Синът на Соломон Паси го прободе в сърцето, обяви война на НАТО и прегърна Радев! /СНИМКА/    
ПолитикаСинът на евроатлантик №1 Соломон Паси му нанесе кинжален удар в сърцето. Младият мъж напълно се е отрекъл от политическите идеали, които изповядва известния му баща и по всичко изглежда, че в това отношение напълно го е предал научи БЛИЦ.Наследникът на Соломон, който носи името на дядо си Исак, е насочил цялата си дейност към левите идеи и громи символите на НАТО и дейността на евроатлантическата организация.

 
И докато Соломон Паси, който бе външен министър в правителството на Симеон Сакскобургготски, прави всичко възможно да запази неутралитет по време на поведението на отрочето му е на точно обратния полюс.
Исак е заел твърдо курс в подкрепа на кандидат-президента на левицата Румен Радев и се е превърнал в негова сянка.

Паси-младши следва неотклонно бившия командир на ВВС и гордо позира с негова тениска. Младежът е толкова пленен от социалистическата партия, че не се притеснява да демонстрира близките си отношения с някои от лицата й. 

Исак си другарува не само със сегашното ръководство на "Позитано" 20, но и с предишното. Едни от най-приближените му са предишният председател на Столетницата Михаил Миков и председателя на столичната партийна организация Калоян Паргов.
 


Сходни връзки

Жесток скандал в БЛИЦ! Синът на Соломон Паси го прободе в сърцето, обяви война на НАТО и прегърна Радев! /СНИМКА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди