изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:49 EEST
Община Балчик получава имот за административни нужди    
НовиниОбщина Балчик получи правото на собственост върху втория етаж от административната сграда на пл. „21 септември“ №6 в града. Към момента той се ползва от общинската данъчна служба. Решението на правителството създава условия за по-доброто управление на имота при запазване на функциите му.

За нуждите на Общинската служба по земеделие в Монтана кабинетът предостави на МЗХ управлението на част от имот – публична държавна собственост. Целта е да се осигури качествено обслужване на потребителите на административни услуги по-добър стандарт за обслужване на земеделските стопани. Офисът се намира в административната сграда на пл. „Жеравица“ №1 в областния град.
Правителството промени статута на два имота от частна в публична държавна собственост и ги предостави безвъзмездно за управление на Националната компания „Железопътна инфраструктура“ за изграждането на интермодалния терминал в Пловдив. Терените в местността „Узун пара“ край с. Кадиево са с обща площ от 610 кв. м. Kaтo управител на железопътната инфраструктура, НКЖИ е бенефициент на средствата, предназначени за изграждането на обекта. Решението е предпоставка за своевременното издаване на разрешението за строеж на интермодалния терминал.
С две други решения министрите промениха от публична в частна държавна собственост статута на два имота. Единият е на ул. „Граф Игнатиев“ №29 във Варна и е с площ 202 кв. м, заедно с построена сграда от 153 кв. м. Правата за управление се прехвърлят на областния управител на област Варна поради отпаднала необходимост за Патентното ведомство. Другият е на ул. „Алекси Нейчев” в Карнобат и е ползван от местното полицейско управление. Постройките в него подлежат на събаряне предвид плановете за изграждане на нова сграда.
Анастасия Николова


 


Сходни връзки

Община Балчик получава имот за административни нужди | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди