изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 24 НОЕМВРИ /ВИДЕО/











ОВЕН - Имате добри позиции сред хората, чието одобрение очаквате, за това се мобилизирайте и действайте. Денят е подходящ за инициативи от професионален, личен и обществен характер.

ТЕЛЕЦ - Бързо ще се адаптирате към събитията и с лекота ще се включите към деловите си ангажименти. Тръпката от успеха ще ви завладее и вие просто ще бъдете във вихъра си. Вечерта са възможни разочарования от нелоялни познанства.

БЛИЗНАЦИ - Този ден ви предлага различни емоции, както в личен така в и професионален план. Заемате се с твърде много дела наведнъж и едва ли ще е чудно че не успявате да се справите с всичко.

РАК - Добра реализация очаква онези от вас, които целенасочено ще се съсредоточат върху финансов въпрос, довеждайки до край започнатото.

ЛЪВ - Няма да стоите далеч от обществените дела. Ще ви вълнуват и професионални теми. Но, може би ще забележите вниманието, с което ви дарява привлекателна личност от противоположния пол. Не пропускайте шанса си за да не съжалявате.

ДЕВА - За съжаление са възможни затруднения от административен характер, които ще забавят делата ви. Предвиждайте по-дълги срокове и търсете мнението на професионалисти при решаването на конкретен проблем.



ВЕЗНИ - Ще имате предостатъчно възможности за избор. Опитите ви да експериментирате при готвене най-вероятно ще имат плачевен резултат.

СКОРПИОН - Целите ви са обозрими и това ви дава увереност за бъдещето. Бизнес-предложение. Започвате нов етап от живота си, по-добър и с перспективи за развитие.

СТРЕЛЕЦ - Будната ви съвест ще ви подтикне към обществена ангажираност. Ще бъдете полезни, ако пристъпите към изпълнение на проект, значим за повече хора.

КОЗИРОГ - Денят е благоприятен за започване на проект, който от дълго време обмисляте. С усърдието, с което работите няма съмнение, че ще получите очакваните резултати и финансови средства.

ВОДОЛЕЙ - Грижейки се за интересите си, помагате и на онези, с които сте обвързани. Не само близките ви ще се окажат облагодетелствани днес от голямата ви активност, и други ще са благодарни на съдбата, че са ви срещнали.

РИБИ - Служебните ви ангажименти ще ви срещнат с доста противоречива личност и ще се наложи да проявите всичкото търпение, на което сте способни за да се справите.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди