изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:39 EEST
Какво означава "О, татенце!" по време на секс    
Любопитно Сексолози обясниха защо някои жени споменават бащите си по време на секс, като възкликват "О, татенце!", когато са доволни от партньора, съобщава в. "Дейли мирър". Според Ванеса Мерин това се дължи на факта, че по този начин дамите подчертават доминантната роля на човека, с когото извършват половия акт.


Но на много мъже подобно възклицание им действа като студен душ и въобще не го възприемат като похвала за постиженията си под завивките.

Според Ванеса Мерин "татенце" наистина може да е референция към бащата, но дамите инстинктивно използват подобно обръщение, за да посочат кой е босът, кой командва, кой е повелителят.

Никоя жена не си фантазира по този начин, че прави секс с баща си, уточнява сексоложката. Това по-скоро е израз на подчинение. А да се възкликне "О,Господарю" не е толкова близко и интимно, колкото "татенце".

Сексоложката съветва мъжете да не гледат на подобни възклицания като на някакво минало кръвосмешение, а като на похвала, пише БТА.
http://dariknews.bg

 Всичко на тема ПО ВРЕМЕ НА СЕКС
 


Сходни връзки

Какво означава "О, татенце!" по време на секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди