изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:15 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 8 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/













ОВЕН - Във връзка с предстоящо събитие ще се стараете да приключите в срок задачите си, за да сте в добра форма и кондиция. Говорейки открито за намеренията си пред някого, ще получите подкрепата му и ще ги ускорите. Други ще изпитат удоволствие от романтична среща, напомняйки им скъп спомен.

ТЕЛЕЦ - Технически спънки или изпуснати нерви могат да провалят намеренията ви днес. Изпълнението на текущи задачи ще бъде възпрепятствано поради невежеството на участници в изпълнението им. Отговорността ви е налице, но е нужно да повишите активността си, ако искате да спазите сроковете и да избегнете бъдещи проблеми.

БЛИЗНАЦИ - Имате много идеи, които искате да видите осъществени, но непостоянството ви може да ви лиши от това удоволствие. Изберете нещо, което е в рамките на възможностите ви и му се посветете. Ако успеете да се съсредоточите - успехът ви е неминуем. Вашият чар е притегателна сила за много необвързани личности, но бъдете внимателни и не си играйте с чувствата на другите.

РАК - Пред вас стоят много задачи за решаване, но ще намерите сили за да се справите. В деловата сфера ще трябва да покажете твърдата си решимост да приключите свой проект, защото няма да липсват провокации, тласкащи ви в друга посока. Гледайте позитивно и не се отказвайте от намеренията си.

ЛЪВ - Не бързайте да считате работата си за приключена. Имате да свършите още доста неща преди всичко да е готово. Недоразумения с фирма, с която работите може допълнително да ви забавят. Ваша оферта ще заинтригува солидни клиенти и е много вероятно да ви се отвори доста работа в близките дни.

ДЕВА - Ще се разочаровате от хора, които сте преценили погрешно. Не прибързвайте в действията си. По-възрастни от вас ще ви стоплят с вниманието си. Един флирт може да сложи обещаващо начало.



ВЕЗНИ - Работата в екип ще ви донесе повече от очакваното. Новости и от личен характер, свързани със семейството или с друга интересуваща ви подробност. Бизнесмените ще подготвят предстоящите си дела, поемайки обмислен риск. Има шанс да бъде успешен, но не приспивайте бдителността си.

СКОРПИОН - До вас ще достигне информация, която може да промени в известна степен плановете ви за деня, но не се поддавайте на внушения. Достатъчно силни сте, за да се справите с всяка ситуация. Подготовка, свързана с бъдещо пътуване.

СТРЕЛЕЦ - Планирано пътуване може да се отложи за сметка на нещо много по-привлекателно. Не бързайте да отхвърляте предложение от приятел. Помислете върху него и може би ще откриете, че е точно това, от което имате нужда. Получавате добри новини, свързани с проект, в който участвате. Не подценявайте способностите си и проявете повече инициативност.

КОЗИРОГ - Ще се преборите със страховете си, ако пристъпите към конкретни действия, в подкрепа на всичко, което предвиждате. Промените ще се усетят най-вече в професионалната сфера, може би смяна на работното място или започване на самостоятелен бизнес. При други те ще се проявят в отношенията им с човек, към когото не са безразлични, но се чувстват потиснати от поведението му.

ВОДОЛЕЙ - Днес неволно ще попаднете в ролята на умиротворител и при това ще се справите доста успешно. Прогнозите ви свързани с деловите ангажименти на близки до вас хора се потвърждават напълно. Авторитетът ви в професионалните ви среди е на висота.

РИБИ - Избягвайте стресовите ситуации, нямате нужда от допълнително натоварване. Стигат ви собствените грижи и проблеми. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите света откъм прекрасната му страна. Насладете се на чувствата си без да се само анализирате и подценявате.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди