изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:49 EEST
Борисов изрита зловещо реформаторите! България пред нови предсрочни избори!    
Политика Премиерът в оставка Бойко Борисов попари с горещо олио мераците на Реформаторския блок да състави самостоятелно правителство, научи БЛИЦ от високопоставени държавни източници.Надеждата на доскорошните коалиционни партньори на ГЕРБ е изгоряла в кабинета на министър-председателя вчера. На сбирката, която е продължила рекордните 15 минути, Борисов е дал да се разбере, че няма никакво намерение да участва в договорки за съставяне на кабинет от страна на отломките на РБ.


Борисов даде да се разбере, че в момента, в който държавата се бори с преодоляване на последствията от трагедията в Хитрино, не го интересуват плоските политически комбинации.

Именно по тази причина на визитата при Росен Плевнелиев са отишли резервните играчи от Блока. Отиването при доизкарващия мандата си държавен глава е имала протоколен характер, а единствената полза от нея са били снимките, които ще останат в албумите на посредствените политици.

След вчерашната развръзка България е изправена пред поредните предсрочни парламентарни избори. На вота ще стане ясно с каква подкрепа се ползва всяка една от партиите, които кандидатстват за народната любов.

Не е изключено след вота да се влезе в спирала на постоянни преговори, което ще усили усещането за несигурност.  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Борисов изрита зловещо реформаторите! България пред нови предсрочни избори! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди