изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:06 EEST
НАГРАДИХА НАЙ-ДОБРИТЕ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ОТБОРИ НА СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ В ДОБРИЧ /СНИМКИ/    
СправочникДаяна Димитрова получи наградата си за Спортист №1 на спортното училище в Добрич "Г. Ст. Раковски". Това стана на специална церемония в салона за борба към учебното заведение, на която в ролята на водещ влезе Спортист №1 на Добрич Драгомир Стойчев. Грамотата и предметните награди европейската шампионка по вдигане на тежести при девойките до 17 г. получи от директора на школото Николай Дяков. На традиционното тържество бяха наградени десетте най-добри състезатели за 2016 г., трите най-добри отбора, както и бяха връчени поощрителни награди.


Подгласници на Димитрова са Панайот Димитров - борба и Янис Маринов - колоездене. Треньорът Радил Радилов получи наградата за Отбор на годината за прекрасното представяне на колоездачите. Всички възпитаниците бяха поздравени от майсторските изпълнения на гимнастичките от клуб Миг Гергана 90 и химна с танца на училището. Поздравителни адреси бяха прочетени от името на областния управител и кмета на град Добрич. 
Спортното училище в Добрич „Г. Ст. Раковски” изпраща поредната си успешна година. Възпитаниците на учебното заведение отново покориха световните и европейски върхове. Борецът Панайот Димитров спечели два златни медала от световното първенство при глухите, а щангистката Даяна Димитрова завоюва европейската титла при девойките.
Нейният съотборник Йордан Атанасов стана трети. В държавните първенства добруджанци се окичиха с 25 златни, 23 сребърни и 50 бронзови отличия. 75 медала още бяха завоювани от престижни международни и национални турнири. Днес ръководството на училището награди своите най-добри състезатели, треньори и отбори, като директорът Николай Дяков им благодари, че и през тази година са изпълнили девиза на училището за шампиони „Всеки ученик от училището за шампиони с медал”.  
„Тази година Вие за пореден път потвърдихте своята репутация на талантливи спортисти и силни духом и телом хора. В напрегнатата борба с достойни съперници, вие заслужихте правото да се качите на най-високата почетна стълбица, да завоювате  титлата, за която мечтаят всички спортисти. Всички вие уверено вървяхте към победата и достойно отстоявахте спортната чест на родния край”, заяви в поздравителното си слово до възпитаниците на спортното училище в Добрич „Г. Ст. Раковски” градоначалникът Йордан Йорданов.
Той отправи благодарност и към всички треньори за високото ниво на подготовка на спортистите, за професионализма и търпението. За умението да откриват таланта, да го развиват и подкрепят.
„Вярвам, че за много от вас днешния ден  ще стане отправна точка за дълъг и успешен спортен път. И най-упоритите, най-издържливите и трудолюбиви от вас този път непременно ще доведе до заслужени световни постижения и награди.
Обръщам се към всички вас с поздрав и пожелания за щедро здраве, дълги години активно присъствие в спортния живот на града, страната и чужбина. Много нови, заслужени победи, честна борба и достойни противници!”, пише още в поздравителния си адрес до учениците от училището за шампиони кметът на Добрич, прочетен от зам.кмета Росица Йорданова на днешната церемония по награждаването на десетте най-добри спортисти и трите най-добри отбора.
"Вашето училище е ковачница на воля и дух, учи своите възпитаници на спортсменство, преследване на високи постижения и в годините не престава да създава шампиони, с които се гордеем всички ние. Тук израстват не само най-забележителните спортисти в област Добрич, но и състезатели, допринесли за спортната слава на България", заяви областният управител Детелина Николова в поздравителния си адрес до спортното училище в Добрич, което днес награди най-добрите си спортисти.
"В качеството ми на Областен управител, и от свое име, изказвам най-сърдечна благодарност на всички, които със своя труд и упоритост в залите и на терените за поредна година прославиха Добрич. Спечелените медали от Добричкото спортно училище на републикански първенства и международни състезания, са повод истински да се гордеем! Поздравявам всички треньори, преподаватели, които имат принос за постиженията и успешното развитие на спорта в нашата област.На отличените като най-добри спортисти за 2016 г., желая здраве и покорени още много и по-високи спортни върхове! На всички възпитаници на училище „Георги Стойков Раковски“ пожелавам още по-успешна 2017 година и силна воля за победи! Вие ги заслужавате!
Бъдете здрави и продължавайте да ни радвате с Вашите успехи!", пише още Николова в поздравителното си слово. НДТ








 


Сходни връзки

НАГРАДИХА НАЙ-ДОБРИТЕ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ОТБОРИ НА СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ В ДОБРИЧ /СНИМКИ/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди