изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:20 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 13 ЯНУАРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Много важно е да преминете през този ден в движение. Имате куп задачи за свършване и не оставяйте нищо за последния момент. Не се отказвайте от предложение на свой колега, което наистина ще е изгодно за вас.

ТЕЛЕЦ - През новата работна седмица ще съчетаете действията си с партньор и работата ще ви носи удовлетворение. В даден момент ще се наложи да направите труден избор, но той ще бъде улеснен от съвета на колега.

БЛИЗНАЦИ - Вниманието ви е заето от една романтична личност. Колебаете се дали да откликнете. Ще се зарадвате на една хубава новина, която ще касае бъдещата ви реализация - може би бъдещата ви специализация.

РАК - Погледнете на недоразуменията философски и не се ядосвайте. Ще се справяте с тях, с повече разбиране и търпимост от ваша страна. Не се нагърбвайте с чужди задачи, много възможно е да се сблъскате с обидна неблагодарност.

ЛЪВ - Предстоят ви задължения, които едва ли ще са ви по сърце. Приемете го като предизвикателство и мислете за това какво бихте правили в свободното си време.

ДЕВА - Надявате се да свършите всичко, което сте планирали. Успявате да постигнете напредък в област, в която до сега не сте се радвали на особен успех.

ВЕЗНИ - Общуването с хора, които ви обичат ще внесе светлина в мислите ви и това ще ви импулсира за нови търсения. Ще приемате по-леко натовареността си и ще си бъдете взаимно полезни.

СКОРПИОН - Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си.

СТРЕЛЕЦ - Възможни са недоразумения на работното място, предизвикани от желанието на всеки от вас да наложи вижданията си. За да върви работата е нужно да синхронизирате действията си, в противен случай ще има разочарования.

КОЗИРОГ - Днес ви се случват неща, които отдавна очаквате. Предпочитате да действате самостоятелно, защото така можете да разгърнете всичките си възможности.

ВОДОЛЕЙ - Проявете въображение и организаторски способности, за да се справите с бъркотиите днес. Заредете се с търпение и така нищо няма да е в състояние да ви притесни.

РИБИ - На работното ви място цари чудесна атмосфера. Служебните ви ангажименти днес ще ви позволят да отделите повече време за себе си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди