изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:27 EEST
Волен Сидеров: Симеонов е изключително подъл човек    
Политика

Предложението за обща коалиция на парламентарните избори от страна на „Атака“ към Патриотичния фронт (ПФ) и Валери Симеонов не беше добре обмислено. Днес разговарях с Красимир Каракачанов за формиране на обща коалиция без НФСБ Това каза лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в интервю за сайта «Сподели»



На въпрос какво ги раздели със Симеонов, той отговори: „Имаме много конкретни разминавания и очертан конфликт, който просто прерасна в лавина. Мисля, че е дошло времето да поставя точка в отношенията си с този човек. Сидеров не е съгласен с нападките на Симеонов към президента Румен Радев.

По думите на Сидеров на новия президент трябва да му бъде дадено известно време за да прояви качествата си на държавник. Глупаво е наречеш демократично избраният президент „шофьор на самолет без биография, довел една дълга жена със себе си в парламента“.

Лидерът на АТАКА каза, че действията на Симеонов не са съгласувани нито с ВМРО нито с АТАКА и следва да се приемат като позиция само на НФСБ. Този тип изявления подхранват партийния егоизъм и рушат коалиционните отношения", каза Волен Сидеров.

На въпрос дали разглеждат коалиция с други партии, той посочи, че има много запитвания от регионални партии и движения с леви и патриотични възгледи, които са готови да се присъединят към коалицията АТАКА-ВМРО.
http://spodeli.eu

 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Симеонов е изключително подъл човек | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди