изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:52 EEST
ОЧАКВАНА ПОБЕДА ЗА ДОБРУДЖА 07    
СпортВолейболистите на Добруджа 07 (Добрич) запазиха четвърто място в класирането в Суперлигата, след като се наложиха с 3:0 (25:23, 25:17, 25:19) над Арда (Кърджали) пред около 350 зрители в зала „Добротица”. До момента те имат 10 победи, 4 загуби и 30 точки. Арда пък остава на предпоследното 11-о място в таблицата с 2 победи, 12 загуби и едва 7 точки в актива си.

Оспорван беше единствено първият гейм, в който грешки в атака на Добруджа и добра защита на Арда за малко не гостваха загуба на шампионите. С появата си на игрището центърът Светослав Арнаудов и опитният разпределител Христо Енков успяха да стабилизират играта и да спечелят гейма. След това играчите на Мирослав Живков просто доиграха мача.
„Успяхме да издържим в първия гейм, когато преимуществото беше на страната на Арда. Оправихме организацията на играта ни и всичко след това беше наред. Важно беше да спечелим този мач, защото от другата страна на игрището имаше няколко опитни състезатели, които знаят как да се възползват в такива моменти”, коментира пред BGvolleyball.com треньорът на Добруджа 07 Мирослав Живков.
В следващия кръг на 28 януари (събота) Добруджа 07 приема Миньор (Перник) в Добрич, а Арда (Кърджали) приема Тетевен Волей. НДТ



 


Сходни връзки

ОЧАКВАНА ПОБЕДА ЗА ДОБРУДЖА 07 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди