изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:54 EEST
Студентка от Франция е новата ”Мис Вселена” /снимки+видео/    
Мис & Мистър 23-годишната студентка по стоматология от Франция Ирис Митнаер /Iris Mittenaere/стана "Мис Вселена", съобщи Асошиейтед прес. Конкурсът за красота, който се проведе във Филипините, беше белязан от бежанската криза като тема.

Митенер, която следва челюстна хирургия в Лил, победи 85 от най-красивите жени в света. Нейни подгласнички станаха „Мис Хаити” и „Мис Колумбия”.

Във финалния кръг със задаване на въпроси „Мис Франция” подчерта ползите от отворените граници, когато беше запитана за бежанската криза.

"Във Франция ние искаме да имаме колкото се може по-голяма глобализация. Искаме да имаме колкото се може по-голям обмен на хора. Може би някой ден това ще се промени, но сега границите са отворени. Отворените граници ни дават възможност повече да пътуваме по света и да откриваме повече неща за това, което го има по света", заяви Ирис Митенер.

Миналата година победителка в надпреварата по красота стана Пия Вурцбах от Филипините след гаф на церемонията по връчване на наградата - носителят на награда "Еми" Стив Харви погрешка постави короната на „Мис Колумбия”. Минути по-късно Харви поправи грешката си и се извини на Вурцбах и на „Мис Колумбия” Ариадна Гутиерес.

https://nova.bg







 


Сходни връзки

Студентка от Франция е новата ”Мис Вселена” /снимки+видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди