изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:43 EEST
ДОБРИЧ СЪБИРА ЕЛИТНИТЕ НИ АТЛЕТИ    
Спорт Зала „Добротица” отваря врати за националните шампионати в зала. От днес до събота ще се проведат първенствата за всички възрасти. В последните два дни на натоварената седмица ще се състезават мъжете и жените, като в стартовите листове са част от най-елитните ни атлети, съобщава БГАтлетик.

Десетият от Олимпийските игри Тихомир Иванов ще открие сезона в скока на височина в Добрич. При жените пък ще видим неостаряващата Венелина Венева-Матеева.
В тласкането на гюле са записани най-добрите ни състезатели – Радослава Мавродиева и Георги Иванов.
Митко Ценов ще бяга 800 м и 1500 м, а Денис Димитров ще спринтира на 60 м. На 400 м и 800 м при дамите ще видим Катя Христова.
Тройният скок при мъжете отново събира всичките ни топ-скачачи Георги Цонов, Момчил Караилиев, Румен Димитров, Златозар Анатасов и Павел Моравенов. В скока на дължина пък е записан Даниел Добрев.
Петя Дачева ще бъде в сектора за скок на дължина, където се завръща и Магдалена Христова. Христова ще прави старт и на 60 м с пр.  НДТ
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ СЪБИРА ЕЛИТНИТЕ НИ АТЛЕТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди