изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 20:49 EEST
В Русе са задържани четирима, иззети са наркотици и пособия за пакетиране    
Ред и сигурност

Специализирана полицейска операция, насочена срещу разпространението на наркотици на територията на областния град, проведоха на 30 и 31 януари служители на ОДМВР – Русе. Операцията е реализирана от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, съгласувано с Окръжна прокуратура – Русе.



В хода на операцията, първо са задържани двама русенци /на 26 и 34 г./, непосредствено след като закупили марихуана от С.М. /34 г./.  При извършени претърсвания на три адреса, ползвани от 34-годишния дилър, служителите на реда намерили и иззели общо около 1100 грама марихуана, електронна везна, мобилни телефони и пособия за пакетиране.В хода на разследването криминалистите задържали още един мъж от Русе - А.Л. /37 г./. На адрес в село Обретеник, ползван от него, са открити и иззети около 1350 грама марихуана, а при претърсване в дома му в Русе - мобилни телефони, компютър и електронни везни.По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354 а, ал.1 от НК. Повдигнати са обвинения срещу С.М. и А.Л., които са задържани за срок до 72 часа с постановление на прокуратурата. Работата по изясняването и документирането на престъпната им дейност продължава под наблюдението на окръжната прокуратура.
 


Сходни връзки

В Русе са задържани четирима, иззети са наркотици и пособия за пакетиране | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди