изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:40 EEST
СЕПТЕМВРИ (ТЕРВЕЛ) ГОСТУВА НА ВАРНЕНСКИЯ СПАРТАК    
СпортВтора контролна среща ще проведат тази седмица футболистите на Септември (Тервел). След като в сряда загубиха от Добруджа с 0:2, днес те ще премерят сили с обединения отбор на варненския Спартак. Мачът ще се играе от 12 часа на стадион „Локомотив“ в морската столица.

Междувременно стана известно, че спартаклии ще се водят напролет в Североизточната трета лига от Иван Найденов. Той ще разчита на футболистите, които играха за Спартак 1918 в четвъртия ешелон през есента, и на четирима от ФК Спартак – Ивайло Русев, Вилиян Денчев, Микаел Асад и Денислав Драганов. Вторият и последен спаринг на спартаклии е на 11 февруари с Калиакра, също на „Локомотив“.
От треньора на Септември Валентин Пейчев научихме, че в тима са привлечени трима млади футболисти – нападателите Стилиян Стоянов и Георги Георгиев, които през есента бяха част от отбора на Добруджа, както и халфът Денис Кадир, който също е възпитаник на добричкия клуб. Единственият, напуснал Септември, е защитникът Николай Станчев. 
Първенството в Североизточната трета лига ще бъде подновено на 25 февруари. В първия кръг след зимната пауза тервелският тим ще гостува на Калиакра (Каварна), който е на трето място в класирането с актив от 29 точки. Отборът на Септември е на шеста позиция с 20 точки. Лидер в групата с 39 точки е Черноморец (Балчик), а Добруджа 1919 (Добрич) е на второ място с 34.


 


Сходни връзки

СЕПТЕМВРИ (ТЕРВЕЛ) ГОСТУВА НА ВАРНЕНСКИЯ СПАРТАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.82 секунди