изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:41 EEST
ЧУДЕСЕН УСПЕХ! ДОБРУДЖА СЕ ПРЕБОРИ ЗА СРЕБРОТО В ЩАФЕТАТА 4 Х 200 /СНИМКА/    
Спорт Състезателите от СКЛА „Добруджа” откриха годината с отлично представяне в националните шампионати за всички възрастови групи, чийто домакин отново бе зала „Добротица”. Да започнем от най-малките: Във възраст под 14 г. – трибой /60м., скок дължина и 600 м./ при момичетата от 103 участнички Вержиния Костадинова при дебюта си се класира на 17 място. Идва ред на възрастта под 16 г.



Там дойдоха толкова дългоочакваните медали. Отново се наредихме на стълбичката на победителите със сребърни медали на нашите лъвчета в щафетното бягане на 4 х 200м. Момичетата ни зарадваха в оспорвана битка до последния метър като изпревариха третите с 30 стотни. Перфектното бягане стана благодарение на /Нели Николова,Михаела Иванова, Мира Николова и Рая Иванова/. Иван Иванов във същата възраст остана на 12 място в скока на дължина с лично постижение и амбицията още лятото да е сред финалистите в дисциплината. Ния Няголова се класира на 6 място в бягането на 800 м, а малко по –късно взе участие и в щафетата 4 х 400 м за старша възраст, където в състав /Теодора Димитрова, Десислава Йорданова, Селин Ахмед и Ния Няголова/ се разминаха на косъм от медала и останаха на 4 място, плътно до медалистите. Щафетата 4 х 400 юноши /Иван Кючуков, Пресиян Василев, Пламен Петков и Ивелин Щерев/ със силно бягане се класираха на 5 място. При жените взехме участие в тласкането на гюлле – Силвия Петрова - 5 място и Станислава Петрова в бягането на 1500 м и 3000 м. – 9 място. Годината едва започва, затова да си пожелаем здраве и много ползотворна работа на нас и нашите възпитаници, чиито сърца живеят на пистата, както и да благодарим на родителите и приятелите за подкрепата и вярата в нас!
НДТ
 


Сходни връзки

ЧУДЕСЕН УСПЕХ! ДОБРУДЖА СЕ ПРЕБОРИ ЗА СРЕБРОТО В ЩАФЕТАТА 4 Х 200 /СНИМКА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди