изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:17 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 11 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/








ОВЕН - Промяната, към която се стремите ще ви даде свобода в действията и днес ще се насладите на проявленията й. Доверете се на опита и интуицията си и няма да съжалявате, ще получите подкрепата, от която се нуждаете.

ТЕЛЕЦ - Силните аргументи, които изтъквате в своя подкрепа ще спечелят на ваша страна подкрепата на влиятелни хора. Предимствата от нововъведения на работното място ще направят работата ви успешна.

БЛИЗНАЦИ - Ако ви притеснява нещо, непременно го споделете. Погрижете се за здравословните си неразположения. Прагматичната ви мисъл и делови подход ще насочат усилията ви в правилната посока.

РАК - Ще ви занимават професионални и делови въпроси, а личните си дела ще оставите за по-късно през деня. Част от плановете ви са свързани с нови начинания, изберете подходящ момент за стартирането им.

ЛЪВ - Трудностите са преодолими, каквито и да са те. Търпеливо се запознайте с проблемите и внимателно обмислете действията си, сигурно е, че ще намерите верните решения. В личен план ви очакват хубави изживявания.

ДЕВА - Направете компромис и ще си осигурите повече от нещата, към които се стремите. Бъдете толерантни към онези, които отстъпват по квалификация и опит от вашия, помогнете им да се справят по-бързо с проблема си.



ВЕЗНИ - Обединените ви усилия с тези на колегите ще дадат по-бързи резултати от самостоятелните ви изяви. Ще впечатлявате с добронамереното си поведение. В интимния ви живот се наблюдава раздвижване.

СКОРПИОН - Ще ви занимават въпроси, които до сега са стояли в страни от интересите ви. Деловите представители на знака да обърнат повече внимание на бизнеса си, конкуренти ще се опитат да омаловажат дейността ви.

СТРЕЛЕЦ - С интерес ще се отнесете към делово предложение, за някои от вас то ще донесе допълнителни доходи, за други добро сътрудничество. Ще въздействате на околните с доброто си настроение.

КОЗИРОГ - Ще дадете предимство на въпросите, които не търпят отлагане. С помощта на подходящия човек или институция ще ви се отдаде по-лесно да решите финансов проблем. Прозорливостта ви е налице.

ВОДОЛЕЙ - Потиснете раздразнението си и не влизайте в тон с онези, които го предизвикват. Усмихнете се и светът ще стане по-добър, а вие ще постигате целите си. Други ще се възползват от благоприятният момент.

РИБИ - Заобиколени от съмишленици, ще работите върху общ проект и заедно ще търсите най-добрите решения за него. Имате лични очаквания, на които времето още не е дошло. Бъдете по търпеливи, заслужава си.



La vie en rose - Louis Armstrong

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди