изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:41 EEST
Търсят се причиите за състоянието на плочите в центъра на Добрич    
Новини"Много мнения има по казуса за центъра. Ние сме извадили договорите и преглеждаме всички срокове – гаранционни, за мониторинг, устойчивост на проекта и т.н.", съобщи кметът Йордан Йорданов.

Обсъждат се в кметския екип вариантите, които предстоят. Такъв вариант ще бъде търсен. И решение, без значение, дали е по-дългосрочно, също ще бъде дадено, увери той. "Към момента, ще се възползваме от правото си, като бенефициент на програмата, да търсим защо центърът прилича на бомбардиран – дали е технологичен проблем, проблем с неспазване на технологичните процеси или проблем от строителя. Всичко това през следващите дни и седмици ще бъде изчистено и уверявам, че ще бъде дадена подробна информация какво е установено и какви мерки са предприети", посочи Й. Йорданов.
"Важно е да се знае, че нито за миг няма да позволим да не се вземе адекватно решение за развитието на казуса „център“.
Много хора изразиха мнение, че подобни плочи са се използвали в София и Бургас и няма проблеми. Това ме навежда на мисълта, че има технологични проблеми, които не са спазени. Така че, ние търсим причината, поради която са се получили тези проблеми. Оттам нататък ще търсим кой носи отговорност и каква е вината", каза кметът.
Изяснява се технологично защо се получава този процес. На второ място, трябва да се прецени как този вид гаранционни условия да бъдат използвани в настоящата ситуация. "Искаме първо да направим проверка на технологията, след което да преценим кое е причината. Връщаме се назад и търсим технологичните пропуски и проблеми", заяви кметът. НДТ


 


Сходни връзки

Търсят се причиите за състоянието на плочите в центъра на Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди