изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:23 EEST
МАЙКА ОТ ГЕН. ТОШЕВО ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ, ЗА ДА ПРЕБОРИ КОВАРНА БОЛЕСТ    
Общество 33-годишната майка на 5-годишно момченце от Генерал Тошево има нужда от помощ, за да събере пари за лечението си. Жената е с диагноза рак (сарком на Юинг), съобщиха майки, обединили се около каузата да помогнат на Даниела Иванова Василева да се пребори с коварната болест.

Те разказаха, че всичко започва през 1998 г., когато Диди е едва 15-годишна. Тогава й поставят тежката диагноза - сарком на Юинг, който е най-агресивната форма на рак.
Така започва нейното лечение тук в България. След поставяне на диагнозата провежда 6 курса предоперативна химиотерапия. После й е направена операция, последвана от още 6 курса химиотерапии и радиотерапии. След това животът й продължава, Диди създава семейство и се ражда синът й.
През септември 2014 г. се появява болка в ръката. Направена е биопсия на костта на ръката, като данните показват „Дистрофична калциноза”. Поради продължителните оплаквания и поява на бучка, на 9 август миналата година е извършена биопсия на тъканта с данни за хистологично доказан нискостепенен фибромиксоиден сарком (тумор на меките тъкани). Тогава е насочена за химиотерапия и бифосфонатно лечение, от което няма голяма промяна в състоянието й. В момента са изпратени документи в клиники в Истанбул, от които се чака оферта за лечението на младата майка.
След получаване на оферта, ще има по-точна информация за сумата, необходима за нейното лечение. Каквато и да се тя  обаче тя ще е непосилна за нейното семейство.
Затова близките й призовават: „МОЛЯ ВИ ДА ПОДАДЕМ РЪКА НА ДИДИ И ШАНС ДА ОТГЛЕДА ДЕТЕНЦЕТО СИ!!!”
Обявена е банкова сметка, на която хората с добри сърца могат да помогнат на младата майка да се пребори с агресивния рак и да бъде със семейството и да гледа как расте момченцето й:
Централна кооперативна банка АД, клон Добрич
IBAN: BG33 CECB 9790 10G9 4851 00
BIC: CECBBGSF
Титуляр: Даниела Иванова Василева
 


Сходни връзки

МАЙКА ОТ ГЕН. ТОШЕВО ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ, ЗА ДА ПРЕБОРИ КОВАРНА БОЛЕСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди