изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:14 EEST
Reuters: Доналд Тръмп заяви, че американските медии затрудняват постигането му на споразумение с Русия    
По светаВашингтон. Държавният глава на САЩ Доналд Тръмп заяви, че докладите на американските медии за отношенията на новата администрация в Белия дом с Русия го затрудняват да постигне споразумение с Владимир Путин, което да отслаби напрежението между Москва и Вашингтон, предава Reuters.

„Путин вероятно предполага, че вече не може да направи сделка с мен, защото политически би било непопулярно", подчерта Тръмп в рамките на пресконференция.

Вашингтон. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е поискал от министерството на правосъдието да разследва изтичанията на информация от системата на разузнаването, които са довели до оставката на неговия съветник по националната сигурност Майкъл Флин, предаде AFP. Наричайки ги „престъпни изтичания“, Тръмп заяви, че те са били източени от „хора в самите агенции“. „Ние ги издирваме сериозно. Отидох при всички, които са начело на различните агенции и след това се обадих на Министерството на правосъдието, за да разгледа изтичанията“, посочи Тръмп.

Вашингтон. Президентът на САЩ Доналд Тръмп отрече обвиненията, че членове на неговата избирателна кампания са имали постоянен контакт с представители на руското правителство, определяйки данните за „фалшиви новини“, предаде AFP.
„Тя не знаят нищо за това. Не са били в Русия. Не са правили телефонни разговори с Русия. Никога не са приемали телефонни разговори от Русия. Всичко това са фалшиви новини“, заяви Тръмп. Той също така защити бившия си съветник по националната сигурност Майкъл Флин, заявявайки, че той не е направил нищо нередно, говорейки с руския посланик преди встъпването на длъжност на новата администрация. „Той си е вършил работата“, посочи Тръмп.

Вашингтон. Президентът на САЩ Доналд Тръмп осъди „излезлите извън контрол“ с нечестността си медии, обвинявайки репортерите, че изкривяват фактите, пише The Hill. „Много от репортерите в страната не казват истината“, заяви Тръмп. „По-голямата част от медиите във Вашингтон, в Ню Йорк, в Лос Анджелис особено говорят от името на среди със специални интереси и от името на тези, които печелят от очевидно развалената система. Пресата е станала толкова нечестна, че ако не говорим за това, ще направим лоша услуга на народа на САЩ. Пресата е извън контрол. Нивото на нечестност е извън контрол“, добави той.

Вашингтон. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ще обяви следващата седмица нов указ относно миграцията, след като предишния бе спрян от съда, предаде AFP. „Ще издам нов и много задълбочен указ, за да защитя народа си“, заяви Тръмп.

Вашингтон. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че САЩ се сблъскват с редица проблеми и във вътрешен, и във външен план и обяви, че е „наследил бъркотия“ от предишната президентска администрация, предаде AFP. Доналд Тръмп заяви, че в момента работни места изтичат от САЩ в Мексико и на други места и в чужбина цари нестабилност. „Честно казано, наследих бъркотия. Бъркотия. У дома и в чужбина. Бъркотия“, заяви той.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Reuters: Доналд Тръмп заяви, че американските медии затрудняват постигането му на споразумение с Русия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди