изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:17 EEST
В ТЕРВЕЛ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИЛИ ПОСТИГНАХА СЪГЛАСИЕ ЗА СИК    
НовиниКонсултации за определяне на съставите на секционните избирателни комисии на територията на Община Тервел за произвеждане на предстоящите избори за народни представители на 26 март по покана на зам.-кмет Дияна Илиева и с участието на политическите сили се проведоха преди дни, съобщиха от кметството.Политическите сили постигнаха съгласие за разпределението на местата в секционните избирателни комисии.


Проведените консултации за определяне съставите на СИК преминаха в дух на добронамереност и разбирателство. Представителите на парламентарно представените партии и коалиции постигнаха споразумение при разпределянето на 276 членове в 34-те секционни комисии на територията на Община Тервел.
С решение на РИК-Добрич, са утвърдени 19 СИК, със състав до 9 членове, и 15 СИК със състав до 7 членове. Според методиката, приета с решение на ЦИК, местата по партии за Община Тервел се разпределят както следва: 102 за ПП „ГЕРБ“, 46 за КП „БСП лява България“, 37 за ПП „ДПС“, 27 за КП „Реформаторски блок“, 21 за КП „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, 17 за КП „България без цензура“, и по 13 за ПП „Атака“ и КП „АБВ“.
Представителите на политическите сили бяха уведомени и за необходимостта да спазват стриктно регламентираните от Община Тервел места за залепяне на агитационни материали. НДТ
 


Сходни връзки

В ТЕРВЕЛ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИЛИ ПОСТИГНАХА СЪГЛАСИЕ ЗА СИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди