изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:16 EEST
МОМЧЕТАТА НА СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ С ПОБЕДА В ПОСЛЕДНАТА КОНТРОЛА    
СпортДублиращият отбор на ЦСКА-София, начело на който е добричлията Светослав Тодоров,  се наложи с 2:1 над Оборище (Панагюрище) в контрола, играна на Панчарево. Двете попадения за "червените" реализира Тонислав Йорданов.


Мачът започна с равностойна игра. За ЦСКА-София-2 шансове да открият резултата имаха Тонислав Йорданов, Мартин Симеонов и Румен Руменов,  но до гол така и не се стигна в първите минути на двубоя. В 30-ата минута след центриране от корнер Тонислав Йорданов отбеляза първото си попадение в мача. 
През втората част "червените" създадоха още няколко положения, но не успяваха да увеличат преднината си. Така се стигна до 80-ата минута, когато Оборище изравни. След изпълнение на пряк свободен удар топката срещна стената, последва добавка, при която вратарят Борис Груев отби, но при последвалия удар на играч на гостите от близко разстояние резултатът стана 1:1. Минута по-късно гол на Тонислав Йорданов беше отменен заради нарушение на нападателя срещу вратаря. В 85-ата минута Йорданов се разписа отново и ЦСКА-София-2 поведе с 2:1. Последва нова атака на "червените", Александър Георгиев прати топката в мрежата на Оборище, но голът му бе отменен заради засада. В последните секунди на срещата бившият състезател на Добруджа Красимир Станоев имаше шанс да се разпише директно от фаул, но топката мина на сантиметри от вратата.
 


Сходни връзки

МОМЧЕТАТА НА СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ С ПОБЕДА В ПОСЛЕДНАТА КОНТРОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди