изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:14 EEST
Скандален любовен триъгълник - Мариана Попова и Йоана Буковска във война заради Левски    
Светска клюка Пламналата изведнъж любов между певицата Мариана Попова и Веселин Плачков силно раздразнила Йоана Буковска. Фаталната актриса и актьорът, изиграл Левски, имали тайни връзка в продължение на близо две години. Бракът на Йоана с бизнесмена Иван Давидов, както и двете им общи деца съвсем не й попречили да омагьоса също обвързания Веселин.

Близки до синеокия артист разкриват, че за отрицателно време той буквално бил обсебен от Буковска. Плачков почти не се прибирал при семейството си, лъжел непрекъснато жена си и дори й заявил, че иска развод. Актьорът ходел като омагьосан и потърсил спасение в нощния живот и чашката, защото чувствал несподеленост на силните си чувства към Йоана. „Тя го хранеше с празни надежди. Само го залъгваше, че е възможно да бъдат заедно“, разкриват негови приятели.

Повече от две години Плачков страдал по фаталната красавица, известна със скандалните си и трагични любови. В най-тежките му моменти съдбата го срещнала с певицата Мариана Попова, която по същото време се измъквала от друг вид любовна драма. Изпълнителката преживявала раздялата с дългогодишната си половинка Ханес, с когото имат и дъщеря. Мариана натирила сомелиера от общия им дом, защото не изпитвала нищо към него, а скандалите за битовизми я изкарвали извън равновесие. Веселин се появил в подходящия момент и внесъл спокойствие в живота й.

Първо бъдещите гаджета започнали да си контактуват приятелски, като си давали взаимно утеха за провалените си връзки. Неусетно обаче между тях се зародила страст и срещите им рязко зачестили. Преди броени дни Попова пусна и първата им обща снимка, под която приятелите им не се сдържаха да им пожелаят щастие и любов. На снимката попаднала и Йоана Буковска, която не била чувала бившия си любовник от месеци. Актрисата не могла да се въздържи да не му потърси сметка и бясно започнала да му звъни по телефона. Плачков не й останал длъжен и я скастрил, заявявайки, че тя вече нямала право да се меси в живота му. Буковска не се отказала и се свързала със самата Мариана, а двете си разменили купища грозни реплики. Впоследствие Попова решила да изтрие снимката им с Веселин, като най-вероятно действието й е повлияно от скандала с Йоана. Певицата, известна с острия си характер и хапливия си език, обаче била толкова ядосана, че се зарекла да разбие Буковска на пух и прах. http://pik.bg





 


Сходни връзки

Скандален любовен триъгълник - Мариана Попова и Йоана Буковска във война заради Левски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди