изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:48 EEST
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!    
Общество Уважаеми жители на Община Добричка!
Поздравявам Ви по случай Националния празник на Рeпублика България – Трети март, и 139 години от Освобождението на страната ни!



Трети март 1878 г. е свещена дата от българската национална история! Днес на този ден се прекланяме пред силата и героизма на всички, допринесли за нашата така жадувана и изстрадана свобода! Отдаваме почит пред паметта на героите, дръзнали да надигнат глави и жертвайки живота си да напомнят на Европа и света за това, че България е жива и има право на бъдеще като свободна държава!
Трети март е символ на свободата и на живота, на непокорния и свободолюбив дух на българина, символ на нашата вярност към българските корени! Прекрасно е човек да има цели и да преследва заветни мечти за своето бъдеще. Но да ги реализират успяват само тези, които знаят кои са и откъде са тръгнали. И нека не само на Трети март си спомняме за силния дух на българите, но винаги да носим в себе си историята на своя народ! История на велика нация, заради която днес можем с гордост да се наречем българи.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Инж. Тошко Петков
Кмет на Община Добричка

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди