изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:49 EEST
СИН СЪДИ БАЩА СИ ЗА КЛЕВЕТА, ИСКА 20 000 ЛЕВА; И В ДОБРИЧ ОТКРИХА ГАМБИЙСКИ ФЪСТЪЦИ    
НовиниОкръжният съд в Добрич заседава по делото срещу Селим Юмер от с. Зърнево. Обвинението е повдигнато от 30-годишния му син Танер Ахмед, който иска обезщетение от 20 000 лева за клевета от своя баща.

Според обвинението Селим многократно е обвинявал сина си, че страда от психическо заболяване. На 16 юли м. г. бащата се обажда в полицията в Тервел и заявява, че Танер е буйствал, след което се е барикадирал в къщата им в Зърнево. Според обвинението той заявил пред органите на реда, че синът му е луд и ги призовал при необходимост да стрелят по него.

**************************

17 килограма сурови фъстъци, внос от Гамбия, са открити при проверка в сладкарски цех в Добрич, съобщиха от РИОКОЗ. От партидата са взети проби за микотоксикологичен анализ, поставена е под възбрана до излизане на резултатите. Още една партида с фъстъци в Добрич е поставена под възбрана. При проверка в специализиран магазин за бонбони и ядки са установени 9. 750 грама печени фъстъци без придружаваща документация и съответно етикетиране.

НДТ - 7 март 2007 г.

 


Сходни връзки

СИН СЪДИ БАЩА СИ ЗА КЛЕВЕТА, ИСКА 20 000 ЛЕВА; И В ДОБРИЧ ОТКРИХА ГАМБИЙСКИ ФЪСТЪЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди