изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:43 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ /ВИДЕО/









ОВЕН - Ще се включите в развлекателно мероприятие, очаквайки то ще ви зареди с енергия и доволство. Събитията ще се подреждат в желана последователност за вас.

ТЕЛЕЦ - С отговорност подхождате при решаване на проблемите и това се харесва на околните. Ангажирате се с въпроси, които не са лесни, но ще се справите.

БЛИЗНАЦИ - Предстои ви натоварен ден. Добре е да съсредоточите цялата си енергия в деловите си ангажименти, защото съзнанието ви ще е постоянно заето.

РАК - Подредете приоритетите си и не се захващайте с много задачи едновременно. Погрижете са да приключите в срок поетите ангажименти, като дадете предимство на онези, които ви касаят и в личен план.

ЛЪВ - Семеен въпрос свързан с недвижими имоти ще ви натовари допълнително и ще отнеме голяма част от времето ви. Вроденото ви великодушие ще ви помогне да отхвърлите с усмивка обзелите ви съмнения към любимия човек.

ДЕВА - Мнозина от вас са притихнали напоследък предвид бурната им природа. Очевидно се нуждаете от повече динамика в живота си. Моментът в тази насока е подходящ.

ВЕЗНИ - С ангажиментите, които поемате днес не бива да рискувате. Работете внимателно и след като сте добре информирани. Сменете тактиката си, ако не сте доволни от резултатите, но не се отказвайте от идеите си.

СКОРПИОН - Днес ви предстои натоварен работен ден, затова отрано се хванете с организацията на делата си и не допускайте нещо непредвидено да ви изненада.

СТРЕЛЕЦ - Трябва да положите повече усилия, за да постигнете онова, към което се стремите. Околните очакват от вас изпълнение на делата, а не само обещания.

КОЗИРОГ - С желание да повишите собственото си ниво ще се посветите на образователни занимания. Други от вас ще са заети и с делова работа.

ВОДОЛЕЙ - Мнозина от вас ще се занимават с лични дела днес. Справяте се успешно с въпрос, който не сте планирали. Притеснявате се излишно за възникнала ситуация.

РИБИ - Оставете другите около вас да търсят мнението ви, не го предлагайте напразно. Обзети сте от съмнения относно работата си, но те са неоснователни.


Прекрасна Френска песен ( Превод )

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди