изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:17 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 МАРТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 12 МАРТ /ВИДЕО/










ОВЕН - Пазете силите си и не предприемайте излишни инициативи, водещи единствено до натоварване. Можете да свършите навреме и без излишен разход на енергия.

ТЕЛЕЦ - Не очаквайте днес да свършите всичко, което има за свършване. По-добре запазете спокойствие, не се претоварвайте и живейте подредено. Противопоказни са пререкания.

БЛИЗНАЦИ - Ще отделите повече време за себе си и по-малко на другите. И това ще ви спаси от нежелани конфликти. В семейството ще обсъждате предстоящи задачи.

РАК - Споделените проблеми и грижи ще облекчат товара и направят деня ви по-лек и приятен. Ще намерите решение на интересуващ ви въпрос, без да изпадате в крайности.

ЛЪВ - Използвайте деня за самостоятелни занимания, като посветите времето си на само подготовка и повишаване на квалификацията си. Това безспорно ще ви се отрази добре.

ДЕВА - Приключете започнатото и по-малко се вълнувайте от мнението на другите. Така ще си спестите притеснения. Промяната при някои ще се отрази по-скоро, отколкото предполагат.



ВЕЗНИ - Не отлагайте за друг ден това, което бихте направили днес за себе си, особено, ако то касае здравето ви. С доказания си професионализъм имате положително въздействие.

СКОРПИОН - Усетът ви за печалба и обединяване на усилията ви с подходящите хора ще направи успеха ви по-обозрим. Смирете егото си и по-често се усмихвайте.

СТРЕЛЕЦ - Има какво да се желае, за да стане по-здравословен климатът на работното място и в семейството. Помислете, защото това се отразява на нервите и здравето ви.

КОЗИРОГ - Ще си спестите допълнителни средства и усилия в справяне със служебен или личен въпрос, ако вземете под внимание съветите и помощта на колегите си.

ВОДОЛЕЙ - С вещото съдействието на специалисти ще се справите с проблематиката, която ви вълнува сега. Но, ако имате забележки към някого, ги направете деликатно.

РИБИ - В срещи и делови ангажименти ще премине денят за вас. Ще имате и възможност за избор, което не е предпочитаната форма, защото ще се окажете в затруднено положение.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 МАРТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди