изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:59 EEST
ПРОТЕСТ В ЗАЩИТА НА УЧИТЕЛКА В ДЕТСКА ГРАДИНА    
НовиниРодители протестират в защита на учителка в детска градина от Добрич. Според тях тя е несправедливо обвинена в насилие над едно от децата там, съобщи БТВ. „Децата изключително много я обичат, хвърлят се буквално в нейните прегръдки”, споделя една от майките.


След скандал с родител от детската градина учителката Тошка Желева разговаря с директорката и сама подава молба за напускане.
„Родителят започна с нападките и обвиненията, че съм душила детето и ако до края на деня не си подам молбата за напускане, той щял да използва всичките си връзки, а те били много, за да се погрижи да не работя нито в тази детска градина, нито в която и да било в града”, разказва учителката. По думите ѝ детето се люлеело на стола си и импулсивно го хванала, за да предотврати падането му.
На среща с директорката Желева решила да напусне, но по-късно размислила. Тогава обаче вече било късно, защото заповедта за освобождаване била издадена. Така формално педагожката е освободена по собствено желание.
Родителите засега няма да подават жалба, но молят учителката да напусне, за да не уронва авторитета на детската градина, твърди директорката Мария Христова. НДТ
 


Сходни връзки

ПРОТЕСТ В ЗАЩИТА НА УЧИТЕЛКА В ДЕТСКА ГРАДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди