изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:33 EEST
ПОТВЪРДЕН Е СИГНАЛ ЗА РАЗПРЪСНАТИ ВЪВ ВХОД СЪОБЩЕНИЯ ЗА ДАНЪЦИТЕ    
НовиниВ Община Добрич е получен сигнал за това, че писмата за дължимите данъци са поставени извън пощенските кутии и разпръснати във входа, съобщи заместник-кметът по финанси Елка Димова.


Веднага е изпратен сигнал до „Български пощи”, че не изпълняват споразумението с Общината. В резултат на това са извършени проверки на място. Предупредени са „Български пощи”, че ще бъдат санкционирани за единия адрес, където е установено, че има пощенски кутии и само една-две са без вратички. В този случай няма основание пликовете да бъдат оставени, извън пощенските кутии.
„На другия адрес етажната собственост е решила, вместо кутия, да има процеп на вратата. Ние сме обявили, че този процеп ще бъде използван за оставяне на съобщения. Там гражданите малко неправилно се оплакват, че пликовете са пуснати на земята. Просто тяхната пощенска кутия така е направена”, коментира Димова.
Припомняме, че с цел осигуряването на защитата на личните данни Общината поиска гражданите да осигурят достъп до пощенските си кутии и те да са в добро състояние, което означава. Посочено бе, че на къщи които нямат пощенска кутия на входните врати, съобщения няма да се доставят. Входове, в които не е осигурен достъп на пощенски служител, съобщения да не бъдат оставяни.
Входове,  които имат обща пощенска кутия и/или процеп на входната врата за получаване на кореспонденция, съобщенията да бъдат доставяни в общата пощенска кутия, в пощенски кутии с липсващи вратички съобщения да не бъдат оставяни, а входове, в които нямат пощенски кутии, съобщения да не бъдат оставяни. НДТ
 


Сходни връзки

ПОТВЪРДЕН Е СИГНАЛ ЗА РАЗПРЪСНАТИ ВЪВ ВХОД СЪОБЩЕНИЯ ЗА ДАНЪЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди