изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:37 EEST
AFP: Арестуван е мъж, опитал да се вреже с кола в хора на търговска улица в Антверпен    
НовиниАнтверпен. Белгийската полиция арестува мъж, който е опитал да вреже с висока скорост управлявания от него автомобил в хора, намиращи се на търговска улица в град Антверпен, предава AFP, като се позовава на говорител на полицията. „Автомобил с френски регистрационен номер опита да влезе с висока скорост на „Меир“ (търговска улица). Отведен е мъж, облечен с камуфлажни дрехи“, заяви говорителят на пресконференция в Антверпен.


Антверпен. Белгийските сили за сигурност са открили пушка, както и хладни оръжия в автомобила на задържания мъж, който по-рано направи опит да се вреже в хора на търговската улица „Меир“ в Антверпен, съобщиха от прокуратурата в Белгия, предава AFP.
„Различни оръжия бяха намерени в багажника – хладни оръжия, пушка тип помпа и контейнер с течност, която все още не е идентифицирана“, се казва в изявлението на федералната прокуратура. „Заподозреният е Мохамед Р., роден на 8 май 1977 г., гражданин и жител на Франция“, пише още в изявлението.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

AFP: Арестуван е мъж, опитал да се вреже с кола в хора на търговска улица в Антверпен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.61 секунди