изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:26 EEST
ОСИГУРЯВАТ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРОБИЩНИЯ ПАРК    
НовиниБезплатен вътрешно–гробищен транспорт организираха Община Добрич и транспортното дружество „Пътнически превози“ за вчерашния празник Цветница, съобщиха от общинската администрация.


Инициативата е на кмета Йордан Йорданов по молба на граждани. Разширяването на гробището в областния град доведе до увеличаване на разстоянията, които трябва гражданите да изминат, за да посетят гробовете на близките си. Налага се възрастни хора да изминават над километър.
Микробус на транспортната фирма безплатно осигуряваше превоза. Бяха уточнени маршрути и спирки, за да бъдат максимално облекчени гражданите, обясни управителят на „Пътнически превози“ Валентин Василев. 
Идеята на Община Добрич е тази линия да се извършва във всички почивни дни и в големите християнски празници, за да улеснява гражданите, които посещават Гробищния парк. Вътрешната линия е съобразена с безплатния транспорт към гробищния парк, който Общината осигурява 130 пъти в годината. НДТ
 


Сходни връзки

ОСИГУРЯВАТ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРОБИЩНИЯ ПАРК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.58 секунди