изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:49 EEST
СТЕФАНИ МАРИНОВА И ДИМИ ГЕРМАНОВА ОТ "САРАНДЕВ" С НОВИ ОТЛИЧИЯ    
КултураДимитрина Германова и Стефани Маринова от студио за поп-рок певци „Сарандев“ при общински младежки център "Захари Стоянов" с вокален педагог Елена Карабельова отново се впуснаха в надпревара с едни от най-добрите млади певци от цялата страната и отново се върнаха с престижни награди.


Те участваха в поредния певчески конкурс за тази календарна година, провел се на 7 и 8 април в Пловдив - XIV Национален конкурс за изпълнители на забавна песен, организиран от МОН, Община град Пловдив и Общинския детски комплекс в града. Димитрина завоюва втора награда в трета възрастова група (от 12 до 14 години ). Стефани е носителка също на втора награда, но в четвърта възрастова група (от 15 до 18 години ). В оспорваното състезание участваха дарования от много градове на страната: Пловдив, Бургас, София, Севлиево, Велико Търново, Хисаря, Кърджали, Русе, Хасково, Велинград и други. Изпълненията на участниците се оценяваха от 5-членно професионално жури с председател Жан Пехливанов - преподавател в Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство, Пловдив. Атрактивен момент в програмата на конкурса бе откритият урок на младата поп изпълнителка Весела Бонева - член на журито.
XIV Национален конкурс за изпълнители на забавна песен се проведе в Концертна зала-Пловдив. НДТ
 


Сходни връзки

СТЕФАНИ МАРИНОВА И ДИМИ ГЕРМАНОВА ОТ "САРАНДЕВ" С НОВИ ОТЛИЧИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди