изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:20 EEST
ДОБРОВОЛЦИ НАБИРАТ СРЕДСТВА ЗА ПРИЮТ ЗА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ    
ОбществоДобровoлци към фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич. Целта на благородната кауза на младежите е набиране на средства за частичен ремонт на някои помещения, закупуване на лекарства и ваксини за животните, съобщиха от фондацията.

Младежите организираха концерт, на който бяха набирани средства за каузата. На него присъства и кметът на Добрич Йордан Йорданов.

На сцената на Общински младежки център се обединиха талантът и благородството на десетки млади хора, готови да подкрепят кампанията. В залата нямаше нито едно празно място. Всички присъстващи се насладиха на талантите от студио за поп-рок певци "Сарандев", "Klimento Brass Band" от СУ "Св. Климент Охридски", представителна фолклорна танцова студия "Добруджа", клуб "Театър" към ЕГ "Гео Милев", хип-хоп формация NNS CREW.
Сумата, събрана на благотворителния концерт възлиза на 1111,30 лева. Средствата ще се използват за частичен ремонт на помещения, ваксини и лекарства за животните. Набирането на средства за Приюта продължава до края на месеца. Поставени са кутии за дарения в различни училища в града. През месец май е планирано младежите да връчат сумата на кмета Йордан Йорданов.
Доброволците вече са се устремили към следващата благородна кауза, за която са обединили усилия и са готови да вложат сърца, посочиха от фондацията.  НДТ



 


Сходни връзки

ДОБРОВОЛЦИ НАБИРАТ СРЕДСТВА ЗА ПРИЮТ ЗА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди