изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:11 EEST
V НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД НА ФОЛКЛОРНИТЕ АНСАМБЛИ 2017 - 2018 НА CIOFF, БЪЛГАРИЯ В ДОБРИЧ    
Култура С любезното съдействие на Драматичен театър „Йордан Йовков“ и Общината като домакини на Първия етап - за определяне на Ансамбли с право на участие в Международни Фолклорни Фестивали, на 29 април, събота от 10.00 часа ще започне конкурсната надпревара между различните участници.

Фолклорните прегледи са едно ярко събитие в богатия календар на CIOFF, и в културния живот на всяка община. Те са прекрасна възможност и база за сверяване на достиженията на ансамблите и на индивидуалните изпълнители. Нелеката задача на журито да оцени таланта, труда и усилията на участващите състави е с цел преглед на нови репертоари и избор на „Представителни ансамбли“ на Националната секция на CIOFF, България в различните категории. Силна мотивация, в условията на конкурентност, през Първия етап - 2017 г. да бъдат утвърдени съставите с право на участие в Международни Фолклорни Фестивали. Един от домакините на този Първи етап на V Национален Преглед на Фолклорните Ансамбли през 2017 г. е и град Добрич. До момента, от Националната секция на CIOFF, България ни съобщават за регистрирани над 15 ансамбли и индивидуални изпълнители. Журито е от авторитетни имена в областта на фолклорното танцово и певческо изкуство.
Откриването е на 29 април, събота от 10.00 часа, съобщават от Общината. НДТ
 


Сходни връзки

V НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД НА ФОЛКЛОРНИТЕ АНСАМБЛИ 2017 - 2018 НА CIOFF, БЪЛГАРИЯ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди