изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:13 EEST
Астросъвет: Днес е благоприятен ден за...    
Хороскоп  Луната е в знак Лъв. Когато Луната е в този знак, винаги се появяват възможности за разкриване на творческите способности и потенциал. Такива дни са благоприятни за разходка из дворци, отиване на театър, посещение на ювелирни магазини.

Луната е в знак Лъв. Когато Луната е в този знак, винаги се появяват възможности за разкриване на творческите способности и потенциал. Такива дни са благоприятни за разходка из дворци, отиване на театър, посещение на ювелирни магазини. Предметите на разкоша могат да доставят радост за дълго време. Подходящо за развлекателни и увеселителни мероприятия. Откриват се възможности за личностна изява, за привличане на вниманието към себе си. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове. Уязвимо е сърцето. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, при болести на очите. 7 лунен ден до 13:02ч – Този ден има отношение към силата на словото, красноречието, словесната убедителност. Удачен за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Само делата и действията, които са справедливи могат да бъдат доведени до крайната си цел. Препоръчва се повече мълчание, да не критикувате и да не ругаете, защото това може да стане причина за заболяване на белите дробове, които сега са уязвими. 8-ми лунен ден започва от 13:02ч и продължава до 14:06ч на следващия ден. Осмият лунен ден е време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Ден за трансформация, алхимия и преображение. Живейте по свободен график, не се преуморявайте, избягвайте суетата и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Бъдете внимателни с огъня. Да видиш себе си на сън в огледало през 8-ми лунен ден е знак за щастливи промени. През него се раждат алхимици. Денят предпазва от всякакъв вид травми и ако това се случи, то последствията са възможно най-малко от друг път. За заболяващите в този ден болестта може да се окаже много опасна. Най-добре е да се яде лека храна. Уязвими са костите, ставите, черния дроб. Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и само може да се отдадете на четене на книги и теоретично усвояване на сексуални техники. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате. Бизнес – Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности. Подстрижка – Най-добре е, ако в 8 лунен ден избягвате да се подстригвате. Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/layfstayl/khoroskop/astrosvet-dnes-e-blagopriyaten-den-za_news509469.html

Предметите на разкоша могат да доставят радост за дълго време. Подходящо за развлекателни и увеселителни мероприятия. Откриват се възможности за личностна изява, за привличане на вниманието към себе си. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове. Уязвимо е сърцето. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, при болести на очите.

7 лунен ден до 13:02ч – Този ден има отношение към силата на словото, красноречието, словесната убедителност. Удачен за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Само делата и действията, които са справедливи могат да бъдат доведени до крайната си цел. Препоръчва се повече мълчание, да не критикувате и да не ругаете, защото това може да стане причина за заболяване на белите дробове, които сега са уязвими.

8-ми лунен ден започва от 13:02ч и продължава до 14:06ч на следващия ден. Осмият лунен ден е време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Ден за трансформация, алхимия и преображение. Живейте по свободен график, не се преуморявайте, избягвайте суетата и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Бъдете внимателни с огъня. Да видиш себе си на сън в огледало през 8-ми лунен ден е знак за щастливи промени. През него се раждат алхимици. Денят предпазва от всякакъв вид травми и ако това се случи, то последствията са възможно най-малко от друг път. За заболяващите в този ден болестта може да се окаже много опасна. Най-добре е да се яде лека храна. Уязвими са костите, ставите, черния дроб.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и само може да се отдадете на четене на книги и теоретично усвояване на сексуални техники. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.

Бизнес – Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Подстрижка – Най-добре е, ако в 8 лунен ден избягвате да се подстригвате.

Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.

http://www.blitz.bg

Първата половина на деня е по-хармонична за родените през първата декада на знаците Телец, Рак, Дева, Скорпион и Риби, а повече напрежение и затруднения могат да имат родените през първата декада на знаците Овен, Везни и Козирог. Раците от първата декада да се натоварват по-малко. Към обяд Луната вече оформя дисхармоничен аспект с Меркурий във Везни и с Плутон в Козирог, който ще се отрази по-неблагоприятно през втората половина от деня на родените през втората декада на Овен, Рак, Везни, Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Звездите не са така благосклонни към родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби. Това не означава, че денят ще ви се стори „черен“. В такива дни просто не бива да се натоварвате и стремите на всяка цена към постигане на набелязаното, защото може да се очакват спънки от страна на околните. За първите четири знака денят е много по-динамичен и могат да срещнат по-преки конфронтации или затруднения през деня, докато представителите на останалите четири знака ще трябва да се адаптират към някои условия и независещи от тях обстоятелства.

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

 

 


Сходни връзки

Астросъвет: Днес е благоприятен ден за... | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди