изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:32 EEST
ПОЧТИ 6 500 ЛЕВА СЪБРАХА ГАЛИН И ТАЛАНТИ В КОНЦЕРТ НА НАДЕЖДАТА    
Общество6 486 лева бяха събрани в благотворителния концерт „Живот и усмивка за Дани”. Той бе в подкрепа на 40-годишната Йорданка Петкова от Добрич, която е с онкологично заболяване и й предстои лечение в Испания за 25 000 евро. Концертът започна с песента „Цветът на надеждата”, изпълнена от Виктория Василева от Музикална школа при арт-център „Палитра” с вокален педагог Анелия Иванова.


"Живеем в уникална държава, в която народът, колкото и беден да е, заделя в нямането си, за да помогне на хора в беда, защото държавата е абдикирала", сподели водещият на концерта актьорът Красимир Демиров, който от 12 години е приятел с Дани и трудно сдържаше сълзите си. Развълнувана Дани благодари на всички, препълнили залата, за подкрепата. “Искам само да остана жива и да си гледам децата. Нищо друго не искам”, каза жената, която е майка на две дъщери.
В концерта взеха участие таланти от спортен клуб „Алексия” с ръководител Севдалина Мавродиева-Нейкова, училището по изкуства СУ „Свети Климент Охридски” с преподавател Милена Пеева, Студио за класически балет при арт-център „Палитра” с ръководител Светла Иванова, студио за поп и рок певци „Сарандев с ръководител Елена Карабельова, студио за съвременни танци „Палитра” при арт-център „Палитра” с ръководители Иван Иванов и Гергана Пейчева и Александър Танев от Балчик. Кулминацията бяха изпълненията на звездата на „Пайнер” Галин, който е възпитаник на СУ „Св. Кл. Охридски” в Добрич. „Благодаря за добрината – каза той. - Крайно време е управниците ни да започнат да се грижат и за хората, а не само ние като изпълнители да пеем и да се чудим как да помагаме. Ние като общество трябва да изискваме това”.

На 8 май Йорданка Петкова трябва да замине за Испания, за да започне лечението й. До момента в нейната сметка има преведени 13 000 лева, от които тя е използвала 2113 лева за прегледи. Желаещите да помогнат могат да го направят чрез банкова сметка:
 Societe Generale Expressbank
BG52 TTBB 9400 1509 0025 51
Титуляр - Йорданка Атанасова Петкова

 


Сходни връзки

ПОЧТИ 6 500 ЛЕВА СЪБРАХА ГАЛИН И ТАЛАНТИ В КОНЦЕРТ НА НАДЕЖДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди