изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:16 EEST
ПРАВИТЕЛСТВОТО „БОРИСОВ-3“ СЕ ЗАКЛЕ. РЕД Е НА БОГ И НАРОД ДА СЛЕДЯТ ЗА КЛЕТВАТА…    
Ред и сигурност
Вчера правителството „Борисов-3“ се закле. Пред Бог и народ! За успешно развитие на България!
Клетвата е сериозно нещо в българската самобитност. Народът казва: Бог забавя, но не забравя! Ние, българите, често сме на друга вълна – бързаме, дори прибързваме и… забравяме.
Такъв е животът!



Но Бог е далеч високо над народа. Над който и да е народ. Имало е империи. Няма ги. Имало е велики народи. Няма ги. Има и жалки остатъци. Има и нови народи, и нови държави, и нови империи… И над тях стои Бог. И определя времето им на съществуване. Според това как са изпълнили клетвите си пред него.
Такъв е животът!
Честно е в първия ден на новото правителство „Борисов-3“ – на ГЕРБ и Обединените патриоти, всички граждани на България да кажем: Това е моето правителство! Такъв беше изборът на българите на 26 март 2017 г.
Такъв е животът!
Честно е да кажем, че от днес имаме право да оценяваме справедливо всеки ход на правителството, всяко действие на неговите министри и чиновници. Да приветстваме, да заклеймяваме, да помагаме, да осъждаме, да го подкрепяме за пълен мандат или да се борим за неговото сваляне… Дадена е клетва. Клетвата пред Бог, Родина и народ трябва да се спазва! В първи ден нека имаме вяра и надежда. С вяра и надежда да посрещнем и големия български християнски празник Гергьовден.
Когато дъщеря ми записа да следва китаистика, бях наивен, че се става въпрос за научаване на китайски език. По време на следването й се убедих, че китайската цивилизация е един величествен поход на мъдростта на човечеството. Днес китайците наброяват около 2 милиарда от цялото население на планетата.
Историците твърдят, че българската цивилизация се е родила някъде в лоното на китайската.Хиляди километри сме изминали, много градове и държави сме създавали… Познавали сме величие и упадък. И пак сме се възраждали. Днес сме шепа народ, който живее под въпрос ще го има ли, или не. Бог ни гледа, следи за делата ни, за клетвите ни пред него. Внуците ни ще знаят неговата присъда. Щастливи ще бъдем на оня свят, ако я има България. България на българите.
Ще настигнем ли китайците по население, или ще останем артефакт в човешката история, един Бог ще реши. Чингиз-хан на времето създава най-голямата в човешката история империя по територия, население и могъщество. Българите сме го побеждавали, а после ни е сразил. Днес Монголия е щрих, България е уважавана държава.
Такъв е животът!
Връщам се към китайската цивилизация. Съвсем кратко. В империята по време на епохата Мин постепенно властта пада в ръцете на евнусите – злобни, интриганти, необразовани, алчни за власт, затворени общества… Императорът се превръща в марионетка на собствената си идея. И свидетел на унищожителния си упадък. Докато друг идва на власт. С нови идеи – смели и решителни.
Казвам тези думи, защото днес няма нищо по-страшно за българите и държавата ни от политическите евнуси, които като раково образование се вграждат в цялата папитра от партии и държавници. Мнозина ги виждат. Мнозина си мълчат с надеждата Бог да спаси България.
Такъв е животът!
Господ си има много работа. Много хора, много народи, много държави са отправили поглед с надежда да им помогне.
Господ помага на тези, които се борят с живота си за по-добър живот на децата си.
Правителството „Борисов-3“ вчера даде клетва пред Бог и народ за успешно развитие на България.
Днес имаме право да съдим справедливо спазва ли правителството „Борисов-3“ дадената клетва. Пред Бог и народ!
Такъв е животът!
 


Сходни връзки

ПРАВИТЕЛСТВОТО „БОРИСОВ-3“ СЕ ЗАКЛЕ. РЕД Е НА БОГ И НАРОД ДА СЛЕДЯТ ЗА КЛЕТВАТА… | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди