изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:34 EEST
112 НОВИНИ    
Ред и сигурностКРАЖБА от търговски обект по ул. "Независимост" в Добрич е извършена от неизвестни, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигнал за престъплението е подаден на 6 май около 3 часа. Установено е, че в обекта е проникнато чрез взлом на входна врата. По данни на тъжителя е извършена кражба на дамска чанта с намиращите се в нея лични вещи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ на МВР.

100 ЛЕВА, мъжки ръчен часовник и три якета пък са задигнати от търговски обект по ул. "Панайот Хитов". За кражбата е съобщено 5 май около 8.30 часа. В обекта е проникнато чрез взлом на входна врата. По случая е образувано досъдебно производство.
НА 6 МАЙ около 8 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Опел”. Установено е, че за времето от 19.50 часа на 5 май до 8 часа на 6 май чрез демонтаж са задигнати 4 броя гуми заедно с джантите от автомобил. Извършителят - Д. Д. /25/ от с. Одринци, е установен. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа. Вещите, обект на посегателството, са установени и иззети по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.
ЛЕК автомобил "Рено" с чужди регистрационни табели е установен по ул. "Черно море" в Балчик на 7 май около 14 часа. При извършената проверка на водача същият представя неистински документ за управление на МПС. С полицейска мярка за сок от 24 часа е задържан криминално проявеният А. Д. /38/ от Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.
ТРИ камери за видеонаблюдение са задигнати в Плачи дол. За престъплението е съобщено на 7 май около 9.40 часа. Установено е, че кражбата е извършена в нощта на 5 срещу 6 май. Извършителите на деянието са установени - това са криминално проявените А. И. /24/ и К. К. /22/, и двамата от с. Плачи дол. Задържани са за срок от 24 часа. Работата по случая продължава по описа на Второ РУ на МВР.
НА 8 МАЙ около 18.15 часа в генералтошевското село Изворово е спрян за проверка мотопед без регистрационни табели. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът е неправоспособен. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявеният З. С. /29/ от същото село. По случая е образувано бързо полицейско производство. НДТ


 


Сходни връзки

112 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди