изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:39 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 10.05.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 10.05.2017


На 10 май, около 00:20 часа е получено съобщение за извършен грабеж от частен имот на територията на с. Соколово, обл. Добрич. Установено е, че около 00:05 часа на 10 май, чрез взлом на вратопрозорец, двама неизвестни извършители са проникнали в жилището. Чрез употреба на физическа сила единият от тях е обездвижил 61-годишна жителка на селото, като през това време другия извършител успява да отнеме от владението и дамска чанта. По данни на тъжителката в чантата е имало сумата от 2 000 евро, 1 800 лева, мобилен апарат и лични документи. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Балчик.

На 9 май, около 14:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от складово помещение на територията на с. Равнец, обл. Добрич. Установено е, че чрез направа на отвор в тухлена стена, неизвестен извършител е проникнал в помещението. По данни на тъжителя е извършена кражба на листни торове, препарати за защита и семена царевица. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Г. Тошево.

На 9 май, около 17:45 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот, находящ се по бул. „Добричка епопея” в град Добрич. Установено е, че за времето от 12:00 часа до 17:45 часа на 9 май, чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в апартамента. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 300 лева и златна мъжка гривна. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 май, около 09:30 часа е получено съобщение за извършена кражба в района на ул. „Б. Огнянов” в град Добрич. Установено е, чрез взлом, неизвестен извършител е проникнал в лек автомобил „Пежо” и лек автомобил „Ситроен”. По данни на тъжителя е извършена кражба на два броя акумулаторни батерии от МПС. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 май, около 11:25 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с пострадал по ул. „Полк. Дрангов” в град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Шевролет” с добричка регистрация при маневра блъска 88-годишна жена от град Добрич. След настъпване на инцидента, водача на автомобила откарва пострадалата в ЦСМП, която след обстоен преглед е настанена за лечение с фрактура на горен крайник, без опасност за живота. Водача е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 май, около 09:15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Сан Стефано” в град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, не пропуска движещата се на пешеходна пътека36-годишна жена от град Варна. Вследствие на инцидента е пострадала жената, която след обстоен преглед е освободена за домашно лечение с диагноза сътресение на мозъка, без опасност за живота. На водача на автомобила е съставен АУАН по ЗДвП.

На 9 май, около 17:40 часа се тъжи 40-годишна жена от с. Раковски, обл. Добрич. По данни на тъжителката в жилището й е дошъл криминално проявения С.Я. (45 г.) от с. Белгун, обл. Добрич. Срещу С.Я. има заповед за незабавна защита издадена от РС Каварна, с която е отстранен от обитаваното жилище. С полицейска мярка за срок от 24 часа, той е задържан в РУ МВР Каварна. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

10.05.2017 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 10.05.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.49 секунди