изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:50 EEST
ЗАЛОВИХА ЧЕТИРИМА ШОФЬОРИ БЕЗ КНИЖКИ, ЕДИНИЯТ СЕ БЛЪСНА В ДЪРВО    
Ред и сигурност26-годишен мъж с инициали Й. М., седнал зад волана без книжка и пиян, предизвика пътно-транспортно произшествие. На 10 май около 18.20 часа е получен сигнал за възникнала катастрофа с материални щети по главния път между Тервел и Добрич, на около 3 км след Тервел. На място е установено, че Й. М., водач на лек автомобил „Ситроен”, поради движение с несъобразена скорост губи управление над колата и се удря странично в крайпътно дърво.

При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че шофьорът е неправоспособен и шофира в срок на изтърпяване на наказание „лишаване от управление на МПС” за срок от 6 месеца. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство цифровата индикация отчита наличието на 1,50 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ на МВР в Тервел.
Още трима водачи без книжки заловиха органите на реда през предходното денонощие. На 10 май около 11.55 часа в Каварна е спрян лек автомобил „Фолксваген”, управляван от криминално проявения Г. И. /27/ от същия град. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред. По ул. "Сан Стефано" е заловен на 10 май около 21.40 часа друг шофьор без книжка, водач на "Ауди" - криминално проявеният А. И. /24/ от с. Плачи дол. Около 20  минути след полунощ на 11 май по ул. „Теменуга” е спрян за проверка лек автомобил „Рено”, управляван от криминално проявения К. Х. /30/ от Добрич. И за енго е установено, че е неправоспособен. По трите случаи са образувани досъдебни производства.
През предходното денонощие органите на реда спипаха и поредния дрогиран шофьор. На 10 май около 18.10 часа в  Балчик е спрян лек автомобил „БМВ”. При извършената проверка на водача за употреба на наркотични и упойващи вещества тестът отчита положителна проба за канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д. Ф. /21/ от Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство. НДТ
 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА ЧЕТИРИМА ШОФЬОРИ БЕЗ КНИЖКИ, ЕДИНИЯТ СЕ БЛЪСНА В ДЪРВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди