изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:51 EEST
ЩЕ БЪДЕ ПОДМЕНЕНА ДОГРАМАТА НА ПОНЕ ЕДНА ДЕТСКА ГРАДИНА    
НовиниПо два начина ще се правят ремонти в детските градини в Добрич, съобщи заместник-кметът д-р Емилия Баева. Единият е т.нар. стопански начин. „Персоналът, който непрекъснато е обиждан и хулен, прави ремонти по стопански начин – перат, боядисват”, посочи тя.

В петък изтече срокът, в който директорите на детските градини трябваше да подадат заявките си за ремонти по стопански начин и за тези, които ще се възложат на външни фирми. На предстоящото заседание на Общинския съвет ще бъде внесена за одобрение актуализация на програмата за капиталови разходи.
„Имам обещанието на г-н Йорданов, че при актуализацията ще бъде отпусната сума за ремонт на детски градини и ясли, така, както и миналата година. Целта е да направим ремонт на детска градина, която най-много се нуждае”, каза д-р Баева.
„Обещали сме на директорите, че всяка година ще бъде оправяна поне по една детска градина. Защото, ако така се е действало досега, те нямаше да изглеждат по този начин. Първата задача е подмяна на дограмата и то на помещенията, където се обучават деца. Защото е недопустимо да има дървена дограма, която да е закована. Има детски градини, които не са ремонтирани, откакто са отворили”, коментира зам.-кметът. И увери, че поне на една детска градина ще се смени дограмата. НДТ
 


Сходни връзки

ЩЕ БЪДЕ ПОДМЕНЕНА ДОГРАМАТА НА ПОНЕ ЕДНА ДЕТСКА ГРАДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди