изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:01 EEST
ЗАДЪРЖАХА НАРКОТИЦИ В МЕРЦЕДЕС С ДОБРИЧКА РЕГИСТРАЦИЯ    
Ред и сигурностНа 15 май, около 15:16 часа след проведени ОИМ и ПСД в района на ул. „Ружа” в град Добрич е извършена проверка на микробус „Мерцедес” с добричка регистрация. В хода на проверката е установена метална кутия с намиращите се в нея 40 броя полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество. При извършения полеви тест, веществото реагира на амфетамин с общо тегло 30,2 грама.

Установен е и полиетиленов плик със суха тревна маса, реагираща на канабис с тегло 0,6 грама, както и един брой метална везна. При последвалите ПСД претърсвания и изземване в частни домове по ул. „Ружа” в град Добрич са установени други полиетиленови пликчета със бяло прахообразно вещество и суха тревна маса. При извършения полеви тест, същите реагира на амфетамин с тегло 3,1 грама и канабис с тегло 15,5 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани Д.А. (38 г.), С.К. (42 г.) и С.М. (18 г.), и тримата от град Добрич. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на задържаните продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич.

ОД МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

ЗАДЪРЖАХА НАРКОТИЦИ В МЕРЦЕДЕС С ДОБРИЧКА РЕГИСТРАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди