изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:56 EEST
ПРЕДСТАВЯТ „СЪКРОВИЩАТА НА ШАБЛА” В НОЩТА НА МУЗЕИТЕ    
КултураВ Европейската нощ на музеите Националният природонаучен музей разкрива „Съкровищата на Шабла“. Съвместно със Зеления образователен център в Шабла, в музея ще бъдат представени две изложби и документален филм, посветени на природните и културни забележителности в района на Шабла и Приморска Добруджа, съобщават от ЗОЦ.

Фотографската изложба „Шабленския Фар“ включва 16 фотографии на най-стария фар по българското Черноморие и е посветена на 160-тата годишнина на фара. Автор на фотографиите е Наньо Нанев, работил като "пазач" на фара в продължение на 25 години.
Фотографската изложба “Дивият свят на Североизточна България” представя богатото биоразнообразие и природната красотата на този район. Автори са четирима фотографи и природозащитници Младен Василев, Чавдар Николов, Виктор Василев и Димитър Георгиев, посветили своето време и енергия на проучването и опазването на дивата природа на България.
Филмът „Съкровищата на Шабла“ разкрива природните и културни забележителности в района на Шабла и Приморска Добруджа и ще бъде прожектиран в зала Левентис.
Съчетанието между многовековна история и уникална природа ще бъдат представени на 20 май от 18 ч., посочват още от Зеления образователен център. НДТ
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВЯТ „СЪКРОВИЩАТА НА ШАБЛА” В НОЩТА НА МУЗЕИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди