изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:16 EEST
ВЕЧЕ ФУНКЦИОНИРА SMS ПАРКИРАНЕ В СИНЯ ЗОНА    
НовиниВече е активен SMS номерът за паркиране в Синя зона в Добрич, съобщиха от общинската администрация. На номер 1358 гражданите могат да изпращат своите съобщения за да платят престоя си, когато паркират в Синя зона. Таксата за час е 1 лев.

Паралелно с SMS паркирането остава в сила и традиционният начин на заплащане, който се таксува от служители на Община Добрич и е на същата цена. С новата услуга се цели подобряване на обслужването и ефективността при паркиране на моторни превозни средства.  
От Общината съобщиха, че продължава маркировката на новите зони, с които се разширява платеното паркиране в града, поставени са табелите.
Новите зони са по бул. „3 март“, в участъка от ул. „Ген. Колев“ до пешеходната пътека в близост до Музея за нова и най-нова история в градския парк, както и по бул. „Добруджа“ – от кръстовището с бул. „25 Септември“ до ул. „Отец Паисий“. Общо местата са 67, като 12 от тях са по бул. „3 март“, а останалите – по бул. „Добруджа“.
Както Topnovini.bg вече съобщи, за залавяне на нарушителите ще работи паяк, а превозните средства ще бъдат премествани на наказателен паркинг. Предстои на заседанието на Общинския съвет в на 30 март да се вземе решение за заделяне на 60 000 лева за закупуване на репатриращ автомобил, който ще вдига колите, паркирани на нерегламентирани места. НДТ


 


Сходни връзки

ВЕЧЕ ФУНКЦИОНИРА SMS ПАРКИРАНЕ В СИНЯ ЗОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.41 секунди