изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 01:46 EEST
ЗВЕЗДИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ДРИФТ ПОДНЕСОХА ЗРЕЛИЩНО ШОУ    
НовиниВ събота площад „Демокрация“ събра звездите на българския дрифт в зрелищно и незабравимо изживяване – „Хит Kар Добрич Дрифт Шоу“.
На площада още през деня бяха изложени автомобилите, които вечерта разтърсиха центъра с мощен рев на двигатели, много пушек от гуми и неповторима емоция. Малки и големи ги разглеждаха с интерес и се снимаха. По-късно те имаха възможност да вземат автографи или да се снимат с пилотите - звезди на българския дрифт.

Първи зад волана на малка състезателна кола се качиха децата, за които организаторите на шоуто бяха подготвили много игри и забавления. Част от  тях спечелиха възможност да се возят в автомобилите на дрифтърите по време на вечерното шоу.
През цялото време те апелираха феновете на автомобилите спортове да ги практикуват само на отредени за това места, а не на улицата. Насочваха вниманието им към по-сериозната част от автомобилните състезания – отговорността, безопасността, дисциплината, физическата подготовка и други необходими качества.
Впечатляващото шоу бе сътворено от десет от най-добрите родни пилоти, донесе много адреналин и емоции на хилядната публика, събрала се на площад „Демокрация”. Зрители имаше дори върху пожарния автомобил. Майсторите на волана демонстрираха изключителните си умения, а площадът бе „разтърсен” от мощен рев на двигатели и пушек от гуми. Впечатляващ бе Стефан Стефанов от Добрич - шампион на България и Румъния.
Зрелищният спектакъл завърши със светлинно шоу – от каращите едновременно десетина автомобила и фойерверки.
Дълго след края на шоуто публиката чакаше за автографи и снимки с дрифтърите.
Шоуто, което се провежда за първи път в Добрич, предизвика бурна полемика в социалната мрежа. А, темата бе мястото на дрифта – площад „Демокрация” и дали е удачно автомобили да дрифтират върху плочки. НДТ
 


Сходни връзки

ЗВЕЗДИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ДРИФТ ПОДНЕСОХА ЗРЕЛИЩНО ШОУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди